ILTAKLUBI: Kehittymättömät Ufot & Sink

10.11.2016

ILTAKLUBI

La 26.11. / 22:00 alkaen / Annis, pääsali

Illalla, lauantain elokuvanäytösten jälkeen, Annikselle ilmaantuu musiikkiklubi. Sen lavalla esiintyvät tänä vuonna Kehittymättömät Ufot ja Sink, jotka toimittavat Annikselle mm. ulkoavaruutta, sisäisiä matkoja ja sykkiviä äänimassoja.

ufouusijulkkari

 

KEHITTYMÄTTÖMÄT UFOT

Kehittymättömien Ufojen tausta on samannimisessä Jyrki Nissisen sarjakuva-albumissa, joka on omaperäinen yhdistelmä scifiä ja nuoren miehen kasvukertomusta. Janne Westerlund (Plain Ride, Circle, Sweetheart…) sävelsi albumia varten tarinaa mukailevan ääniraita-/kuunnelmalevyn, joka yhdessä sarjakuvan kanssa muodostaa kokonaisuuden, jollaista ei ole ennen nähty tai kuultu. Lavalla Kehittymättömät Ufot on yhdistelmä keikkaa, näytelmää ja performanssia.

ufokuvapieni

Kehittymättömät Ufot -live
Kehittymättömät Ufot -arvio Turun Sanomissa

 

SINK

“Black wall of sound.

Throbbing sonic womb.

Infinite drone ritual.”

Sink on seikkaillut läpi genrerajojen jo reilusti yli kymmenen vuoden ajan. Levyillä Sink on tutkinut soonisia polkuja black metallin, noisen, ambientin, uusklassisen sekä avantgarden maastossa ja kesällä 2016 julkaistulla Ark of Contempt and Age -pitkäsoitolla bändi on uusinut soundiaan kohti monisyisempää äänien, melodioiden ja rytmien kudelmaa. Keikoilla Sink tarjoaa aina ainutlaatuisen ja unohtumattoman transsin mutiloiduilla versioilla biiseistään, alati vaihtuvien kokoonpanojen ja instrumentaatioiden siivittämänä.

sink_aocaa_band_photo_rgb