25.—28.11.2021

Info

Information briefly in English

Pori Film Festival järjestetään seitsemättä kertaa 25.11.—28.11.2021. Festivaalin pääasiallinen tapahtumapaikka on tänä vuonna kauppakeskus IsoKarhun alakerrassa, minkä lisäksi elokuvanäytöksiä järjestetään kävelykadun toisella puolella Finnkino Promenadissa.

Festivaalin ohjelmisto koostuu tuttuun tapaan laadukkaasta ja genrerajat ylittävästä elokuvatarjonnasta, jossa on nähtävillä paikallinen, kansallinen ja kansainvälinen näkökulma. Tapahtuma nostaa näytille Porissa ja lähialueilla tehtyjä elokuvia kuin myös muita mielenkiintoisia kotimaisia elokuvia ja tuo yhteen niiden tekijöitä ja yleisöä. Kansainvälinen tarjonta koostuu niin kokeellisesta videotaiteesta kuin isoilla festivaaleilla palkituista kokoillan elokuvista. Lyhyiden ja pitkien elokuvien lisäksi ohjelmisto sisältää erilaisia esityksiä ja installaatioita.

Tapahtuman suunnittelussa otetaan huomioon voimassa olevat rajoitukset.

Pori Film Festivalin järjestää Kulttuuriyhdistys Rapajööti ry.

Yhteystiedot:

info@porifilmfestival.fi

040 7679711

 

Tapahtumapaikat

Festivaalin ohjelmisto sijoittuu tänä vuonna kahteen paikkaan Porin keskustassa: kävelykadulle IsoKarhun kellarikerrokseen (entinen Muksumassi) ja Finnkino Promenadiin. Matkakeskukselta tapahtumapaikalle on matkaa noin 1 kilometri.

 

IsoKarhun kellarikerros, Yrjönkatu 14

Festivaalin päätapahtumapaikka on entinen Muksumassin tila IsoKarhun kauppakeskuksen kellarikerroksessa. Tilaan on helppo pääsy kauppakeskuksen aukioloaikoina rullaportailla tai hissillä. Kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella kulku tilaan tapahtuu kävelykadun puolelta Fafa’sin oven vierestä. Festivaalin info- ja lipunmyyntipiste löytyy tapahtuman aikana täältä. Lyhytelokuvanäytökset, musiikkiesitykset ja installaatiot sijaitsevat myös samassa IsoKarhun kellaritilassa.

Tapahtumapaikkaan on pääsy hissillä. Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on kysymyksiä tilojen saavutettavuudesta.

IsoKarhuun otetaan kerrallaan sisään enintään 50 henkilöä. Elokuvanäytöksissä on saman verran tuolipaikkoja. 

Koko IsoKarhun ohjelmisto on maksutonta.

Näyttelyn ja infopisteen aukioloajat:

Finnkino Promenadi, Yrjönkatu 17

Festivaalin pitkien elokuvien näytökset ovat Finnkinolla salissa 2. Katso täältä tarkemmat tiedot esityspaikasta: https://www.finnkino.fi/teatterit/promenadi

Finnkino Promenadissa edellytetään koronapassia kaikilta yli 16-vuotiailta. Lue lisää täältä.

 

Tietoa näytöksistä

 

Akkreditointi

Ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@porifilmfestival.fi.

 

Festivaalin työryhmä 2021:

Milla Grönman, Antti Setälä, Niilo Rinne, Annika Koivukorpi, Matias Rogers, Sami Rogers, Jaakko Lavapuro, Joni Koivukorpi, Karoliina Korvuo, Ville Viitanen