KAMMIO

Pe 25.11. – Su 27.11. / Annis, 1. krs

Itseohjattava lyhytelokuvakokoelma yksityiselokuvateatterissa. Kammio tarjoaa noin 1 – 4 henkilölle kerrallaan yksityisen elokuvakatsomon, jossa katsottavan elokuvan voi itse valita ruudulta. Vapaa pääsy, kaikkina aikoina.

 

HORSE / Jie Shen / 2013 / Kiina / 4:00

Animaatio

Viisi osaa hevosesta leikataan auki.

image1

 

MONKEY / Jie Shen / 2015 / Kiina / 05:09

Animaatio

Kolmesta apinasta yksi kuoli. Idea tähän elokuvaan tulee isoisäni hautajaisista. Muistutan ulkonäöltäni isoisääni ja isääni. Kun katson isoisääni arkussa, näen isäni ja minun tulevaisuuden.

monkey1

 

ECLOSION / Jérôme Boulbes / 2006 / Ranska / 9:22

Animaatio

Isoja kivisiä kuutioita, väsyneitä ja kuluneita. Aika kokoontumiselle on koittanut.

screenshot-2016-11-13-17-17-34

 

MASKS /  Jérôme Boulbes / 2009 / Ranska / 7:37

Animaatio

Masks on taistelukoreografia naamioille. Se on muodollisesti tarinallinen, mutta se lähestyy animaatioprosessia, muotoilua ja tarinankerrontaa kokeellisesti. 

masques

 

COME AND PLAY / Daria Belova / 2013 / Venäjä / Saksa / 30 min

Fiktio
Venäjä, englanninkielinen tekstitys

Berliini. Grisha, venäläis-saksalainen poika leikkii puisella aseella. Mitä kauemmin hän leikkii, sitä syvemmälle hän ajautuu toiseen todellisuuteen. Menneen ja nykyisyyden, toden ja epätoden rajat alkavat hämärtyä. Kuvia menneestä Berliinistä; kadut ja rakennukset kantavat edelleen sodan muistoa. Grisha luisuu toisen aikakauden painajaiseen, joka edelleen on läsnä nykypäivänä. Come  & Play on elokuva paikan muistista. Aika ei katoa, eikä menneisyys mene ohi. Kaikki tapahtuu yhtäaikaisesti.

komm-und-spiel_3