Info

Porin elokuvafestivaali järjestetään kolmatta kertaa 22.–26. marraskuuta 2017.  Festivaalin tavoitteena on tarjota audiovisuaalisen kulttuurin kokemiselle ainutlaatuinen alusta, joka syntyy eri taiteen muotojen välisenä yhteistyönä.

Festivaali on kansainvälinen tapahtuma, jolla on myös paikallisia painotuksia. Ulkomaisen elokuvatarjonnan lisäksi ohjelmistossa on uutta ja vanhaa suomalaista elokuvaa ja pieni pala myös porilaisen elokuvan historiaa ja nykyhetkeä.

Tapahtuman tuottaa Kulttuuriyhdistys Rapajööti ry.

info@porifilmfestival.fi
040 7679711

Infopiste

Festivaalin ajan Annankatu 6:n aulassa toimii infopiste, josta voi varata ja ostaa lippuja.

Aukioloajat:

to klo 16.30-20

pe 16-23.30

la 11.30-23.30

su 12-15.30

Infopisteen puhelinnumero on 041 7055543. Infopuhelimeen voi soittaa infopisteen aukioloaikoina, kun on jotain kysyttävää festivaaliin liittyen. Lippuvarauksia ei kuitenkaan pystytä ottamaan puhelimitse, vaan liput ostetaan suoraan infopisteeltä – samoin aiemmin sähköpostilla varatut liput lunastetaan infopisteellä.

Liput

Maksullisten näytösten lippuja voi varata osoitteesta liput.rapajooti@gmail.com keskiviikkoon 22.11. saakka. Tämän jälkeen lippuja voi ostaa festivaalin infopisteeltä.
Huomioi, että varaus on voimassa vasta silloin, kun olet saanut sähköpostilla vastauksen varausviestiisi. Varatut liput tulee lunastaa 15 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos et lunasta lippua ajoissa, se voidaan myydä ennen näytöstä toiselle katsojalle.
Osa maksullisten näytösten lipuista jätetään ovelle myytäviksi.
Maksuttomiin näytöksiin ei voi varata paikkaa.

Tapahtumapaikka

Festivaalin pääasiallisena esityspaikkana on Porin keskustassa sijaitseva Kulttuuritalo Annankatu 6. Entinen teollisuuskiinteistö vallattiin yli 30 vuotta sitten nuorten kulttuuritoimijoiden käyttöön, ja se on sittemmin tullut tunnetuksi erityisesti teatterintekijöiden ja muusikkojen harjoittelu- ja esiintymispaikkana. Tänä päivänä Annis on kotikutoinen ja yhteisöllinen kokeilevan kulttuurin laboratorio, minkä vuoksi se on paras mahdollinen tapahtumapaikka myös kokeelliselle elokuvafestivaalille. Marraskuun viimeisenä viikonloppuna talo täyttyy elokuvanäytöksistä, installaatioista, performansseista ja musiikista. Paikalla on myös festivaaliravintola, joka tarjoilee ruokaa ja alkoholittomia juomia. Tapahtumapaikka on esteetön.