Festivaali

Porin elokuvafestivaali järjestetään kolmatta kertaa 22.–26. marraskuuta 2017.  Festivaalin tavoitteena on tarjota audiovisuaalisen kulttuurin kokemiselle ainutlaatuinen alusta, joka syntyy eri taiteen muotojen välisenä yhteistyönä.

Festivaali on kansainvälinen tapahtuma, jolla on myös paikallisia painotuksia. Ulkomaisen elokuvatarjonnan lisäksi ohjelmistossa on uutta ja vanhaa suomalaista elokuvaa ja pieni pala myös porilaisen elokuvan historiaa ja nykyhetkeä.

Tapahtuman tuottaa Kulttuuriyhdistys Rapajööti ry.

info@porifilmfestival.fi
040 8315861 / 040 5731237

 

Tapahtumapaikka

Festivaalin pääasiallisena esityspaikkana on Porin keskustassa sijaitseva Kulttuuritalo Annankatu 6. Entinen teollisuuskiinteistö vallattiin yli 30 vuotta sitten nuorten kulttuuritoimijoiden käyttöön, ja se on sittemmin tullut tunnetuksi erityisesti teatterintekijöiden ja muusikkojen harjoittelu- ja esiintymispaikkana. Tänä päivänä Annis on kotikutoinen ja yhteisöllinen kokeilevan kulttuurin laboratorio, minkä vuoksi se on paras mahdollinen tapahtumapaikka myös kokeelliselle elokuvafestivaalille. Marraskuun viimeisenä viikonloppuna talo täyttyy elokuvanäytöksistä, installaatioista, performansseista ja musiikista. Paikalla on myös festivaaliravintola, joka tarjoilee ruokaa ja alkoholittomia juomia. Tapahtumapaikka on esteetön.