Tietoa kävijöille

Mitä? Missä? Milloin?
Alta löydät kootusti tietoa festivaalille saapuville.

Festivaalialue
Festivaalin päämajana on Valimo (Porilaistenkatu 2), jossa esitetään koko keskiviikon ja sunnuntain välinen ohjelmisto. Paikalle pääsee Rautatienkadun puoleisen sisäpihan kautta. Torilta on matkaa 800 metriä ja Matkakeskuksesta 400 metriä. Paikalla on opasteita.

Lipunmyyntipisteet
Ennakkolipunmyynti on päättynyt. Valimolta voi ostaa paikan päältä lippuja 27.11.-1.12. välisenä aikana kaikkiin näytöksiin. Maksu käteisellä tai kortilla.
Tarkista maksulliset näytökset ja hinnat täältä.

Infopiste ja löytötavarat
Pori Film Festivalin infopiste sijaitsee Valimolla lipunmyyntipisteen yhteydessä.
Infopiste on auki 27.11.-1.12. välisenä aikana aina, kun Valimo on auki.
Viikonlopun ajan infopiste toimii myös löytötavarapisteenä. Festivaalin jälkeen löytötavarat toimitetaan löytötavaratoimistoon.

Palvelut
Aiemmasta tiedosta poiketen, ja meistä riippumattomista syistä paikalla ei olekaan alkoholimyyntiä, mutta ei hätää, saat taltutettua janon ja nälän Loungen palveluilla!

Torstaista sunnuntaihin Valimolla palvelee Turo’s Heavy Kebab, joka myy annoksia nälkäiselle festarikansalle. Lauantaina 30.11. pöytään katetaan leffabrunssi klo 12-14 hintaan 10€.

Koko festivaalin ajan teitä palvelee lipunmyyntipisteen yhteydessä sijaitseva kahvio, josta saa Porin Paahtimon laadukkaan kahvin lisäksi ostettua virvokkeita sekä pientä suolaista ja makeaa naposteltavaa.
Kaikilla pisteillä käy käteinen tai korttimaksu.