Info

Pori Film Festival järjestetään kuudetta kertaa 25.11.—29.11.2020. Viime vuonna yli 2 000 silmäparia paikalle houkutellut tapahtuma syntyi vuonna 2015 tarpeesta lisätä ja avartaa paikallista elokuvatarjontaa ja luoda sitä varten ainutlaatuinen ympäristö, jossa on mahdollista sukeltaa elon ja kuvan moniin ulottuvuuksiin. Lyhyiden ja pitkien elokuvien lisäksi ohjelmisto sisältää keskusteluja, työpajoja, musiikkia ja paljon muuta.

Pori Film Festivalilla kohtaavat niin paikalliset, kansalliset kuin kansainväliset elokuvat. Tapahtuma nostaa näytille Porissa ja lähialueilla tehtyjä elokuvia sekä tuo yhteen niiden tekijöitä ja yleisöä. Ohjelmistossa tuodaan esille myös muita mielenkiintoisia kotimaisia elokuvia ja tekijävieraita, joita ei ole seudulla muuten mahdollista kohdata. Kansainvälinen tarjonta koostuu niin kokeellisesta videotaiteesta kuin isoilla festivaaleilla palkituista menestyselokuvista.

Tervetuloa elokuvafestivaaleille!

 

Tapahtumapaikka

Kartta

Festivaalin päätapahtumapaikka on nyt kolmatta kertaa kulttuuritalo Valimo (Porilaistenkatu 2, Rautatienpuistokatu 7 sisäpiha). Sen noin 100 istumapaikan Valimo-sali on festivaalin aikana elokuvien päänäyttämö. 

Vuonna 2018 Pori Film Festivalin työryhmä remontoi salin viereistä varastotilaa kulttuurikäyttöön soveltuvaksi ja nimesi sen Valimo Loungeksi. Tästä tilasta löytyy avara oleskelutila ja festivaalin palvelut. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja kortti.

Nämä tilat yhdessä kahdessa kerroksessa olevien pienempien huoneiden kanssa muodostavat Porin mittakaavassa ainutlaatuisen tapahtumaympäristön, joka avaa uudenlaiset näkymät paikalliselle kulttuurikentälle. 

 

Majoitus

Suositeltavia majoitusvaihtoehtoja Valimon lähettyviltä tarjoavat mm. Amado ja Torget.

 

Yhteystiedot

info@porifilmfestival.fi

040 7679711