Info

Porin elokuvafestivaali järjestetään neljättä kertaa 28.11.—2.12.2018. Kulttuuriyhdistys Rapajööti ry.:n järjestämä tapahtuma tarjoaa monipuolisen katsauksen elokuvaan ja audiovisuaaliseen kulttuuriin. Ohjelmisto sisältää pitkiä ja lyhyitä elokuvia, keskusteluja, tilateoksia ja musiikkia. Tapahtuma tuo esille ääniä nykyhetkestä ja menneestä, läheltä ja kaukaa.

Valimo

Festivaalin uutena päämajana on Valimo (Porilaistenkatu 2), jossa esitetään koko perjantain ja sunnuntain välinen ohjelmisto. Paikalle pääsee Rautatienkadun puoleisen sisäpihan kautta. Torilta on matkaa 800 metriä ja Matkakeskuksesta 400 metriä. Paikalla on opasteita.

Valimon esityssaliin on esteetön kulku.

Esityssalin lisäksi tapahtuma-alueeseen kuuluu Valimo Lounge, jonka yhteydessä on myös info- ja lipunmyyntipiste sekä ruoka- ja juomatarjoilua. Mufloni Bar aukeaa perjantaina ja lauantaina kello 18.00, jonka jälkeen Valimolle pääsevät vain täysi-ikäiset. Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta, joten omat juomat eivät ole sallittuja. Loungen kioskista saa maukasta vegaanista ruokaa.

Maksuvälineinä käy kortti ja käteinen.

Tietoa näytöksistä

Lippuja voi ostaa ennakkoon tai ovelta.

Näytöksissä ei ole numeroituja paikkoja.

Ovet avataan 10 minuuttia ennen esitysten alkua.

Elokuvien ikärajat löytyvät niiden esittelysivuilta.

Yhteystiedot

info@porifilmfestival.fi

040 7679711